Ga naar de inhoud
Home » Maatwerk

Maatwerk

Wil jij een hele exclusieve reis naar Macedonië? Dat kan.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • Een individuele reis waarbij we samen de inhoud bepalen, volledig getuned op jouw specifieke ontwikkeldoelen. De begeleiding wordt afgestemd op jouw wensen. We verblijven daarbij in 2 kleinere appartementen naast elkaar. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Je hebt een eigen groepje waarmee je een intuïtieve reis wilt maken. We bepalen samen het thema en de inhoud van de begeleiding. Ik doe het graag, dus laat vooral weten als je hierover denkt.
Wil jij het helemaal zelf en in je eigen tempo doen? Dat kan ook. Mooi om met een groepje vriendinnen te doen die eens een andersoortige, diepgaande vakantie willen. Jullie verblijven desgewenst in ons appartement TopFloor of TopFloorTwo en krijgen een pakket mee met informatie en (meditatieve of spirituele) opdrachten die je ter plaatse kan doen. We spreken een aantal momenten af waarbij we online contact hebben, je je vragen kan stellen en je ervaringen kan delen. 
Prijsindicatie: het pakket + 3x een online consult kost € 250 per persoon
Lees hier meer over je workhop-op-afstand

Mocht jij een heel ander idee hebben? Dat hoor ik natuurlijk ook heel graag!

Macedonië

Macedonië is een veilig land, met lage criminaliteit en zeer aardige, behulpzame mensen. De sfeer in Ohrid is ontspannen. Het is een klein, overzichtelijk stadje waar verdwalen onmogelijk is (het ligt aan de rand van een groot meer, dus je kan je altijd oriënteren). De voorzieningen zijn gewoon Westers: goede restaurants met uitstekende kwaliteit eten en drinken, en de mensen spreken, zeker in dergelijke voorzieningen, allemaal voldoende Engels.