Meteen naar de inhoud
Home » Intuïtiereizen

Intuïtiereizen

Tijdens onze intuïtiereis bezoek je prachtige, krachtige plekken. Daar gaan we samen op zoek naar wat we daar kunnen waarnemen. Wat merk je, voel je, zie je op die plekken? Wat brengt het jou om contact te maken met deze oeroude energieën? Wat kan je daarmee in je dagelijkse leven? En vooral ook, samen genieten van deze ontspannen, diepgaande plekken.

Praktische informatie

Wanneer

  • Week 1: van 24 mei t/m 31 mei (VOL)
  • Week 2: van 19 t/m 26 juni (VOL)
  • Week 3: van 28 t/m 5 juli (nog 2 plekken beschikbaar)
  • Week 4: van 30 augustus t/m 5 september (aanmelden niet meer mogelijk)

Voor wie

Deze uitnodiging is voor iedereen die op mooie plekken contact wil maken met de energie op die plek. Wat ervaring met intuïtief werk is wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Omdat ik iedereen ten volle wil begeleiden, is de maximale groepsgrootte 4 personen.

Tijdschema

We zullen elke dag van 9.00 tot ongeveer 13.00 uur op pad gaan, soms wat langer als we verder weg gaan. De middag is vrij te besteden. Het is zeker de moeite waard om te gaan zwemmen in het zuivere meer, dat als helend wordt beschouwd, het oude (Unesco wereld-erfgoed) stadje te bezoeken, te winkelen of te genieten van de vele relaxte restaurantjes en terrasjes.

Vliegen

Vliegen kan het handigste met WizzAir vanaf Eindhoven naar Skopje. De vlucht duurt ongeveer 2 1/2 uur.

Kosten

Reken op ongeveer de volgende kosten:

  • Vlucht: € 250 retour (afhankelijk van de gekozen week en wat je mee wilt nemen)
  • Hotel Mirror: 1 overnachting inclusief ontbijt kost ongeveer € 75
  • Accomodatie: Je kan verblijven in ons gloednieuwe appartement in hartje centrum van Ohrid (zie hier de informatie op www.micazu.nl ) . Daar zijn 3 grote slaapkamers en 2 badkamers. De kosten daarvan zijn per persoon voor het totale verblijf van 6 nachten: € 210

Uiteraard ben je ook vrij om elders accomodatie te regelen.

  • Begeleiding: € 600, dit is inclusief alle begeleiding, alle vervoer in Macedonië en alle entreekosten van de bezienswaardigheden.
  • Eten en drinken is zeer goedkoop in Macedonië. De kosten zijn een beetje afhankelijk van je eetstijl, maar je kan uitgaan van 1/3 van de kosten in Nederland.
  • Tenslotte: mocht je niet zoveel reiservaring hebben, maak je dan vooral geen zorgen. Ik help je indien gewenst bij alle stappen.

Macedonië

Macedonië is een veilig land, met lage criminaliteit en zeer aardige, behulpzame mensen. De sfeer in Ohrid is ontspannen. Het is een klein, overzichtelijk stadje waar verdwalen onmogelijk is (het ligt aan de rand van een groot meer, dus je kan je altijd oriënteren). De voorzieningen zijn gewoon Westers: goede restaurants met uitstekende kwaliteit eten en drinken, en de mensen spreken, zeker in dergelijke voorzieningen, allemaal voldoende Engels.

De reis

In verband met aansprakelijkheid is het volgende belangrijk om te weten: Ik mag me niet gedragen als een reisbureau omdat ik dat niet ben. Wat ik aanbied, zijn de bijeenkomsten in Macedonië. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor je ziektekostenverzekering en reisverzekering. Je kan dus ook alleen meegaan als je zelf hebt gecheckt of je verzekeringen voldoende dekking bieden voor eventuele vervelende situaties. Uiteraard help ik je waar je vragen hebt.