Ga naar de inhoud
Home » Intuïtiereizen

Intuïtiereizen

Stel je voor: de ochtend heb je op een prachtige plek energie ervaren van die plaats, ’s middags nam je een duik in één van de oudste en schoonste meren van Europa (je kan er 20 meter diep kijken!) en ’s avonds genoot je van het heerlijke, authentieke eten in één van de vele restaurants waar nog alles met verse ingrediënten gekookt wordt. Daarna nog even wat drinken en je ervaringen noteren voor later. Dan heerlijk slapen in een nieuw en comfortabel appartement.

Spreekt dat je aan? Dan zijn onze intuïtiereizen naar Macedonië iets voor jou. Kijk snel naar ons aanbod!

Praktische informatie

Wanneer

 • Week 1: van 22 april t/m 29 april (VOL)
 • Week 2: van 10 t/m 17 juni (VOL)
 • Week 3: van 17 t/m 24 juni (VOL)
 • Week 4: van 24 juni t/m 1 juli (VOL)
 • Week 5: van 26 augustus t/m 2 september (VOL)
 • Week 6: van 2 september t/m 9 september (VOL)
 • Week 7: van 9 september t/m 16 september (VOL)

Voor wie

Deze uitnodiging is voor iedereen die op mooie plekken contact wil maken met de energie op die plek.

Omdat ik iedereen ten volle wil begeleiden, is de maximale groepsgrootte 4 personen.

Tijdschema

We zullen elke dag van 9.00 tot ongeveer 13.00 uur op pad gaan, soms wat langer als we verder weg gaan. De middag is vrij te besteden. Het is zeker de moeite waard om te gaan zwemmen in het zuivere meer, dat als helend wordt beschouwd, het oude (Unesco wereld-erfgoed) stadje te bezoeken, te winkelen of te genieten van de vele relaxte restaurantjes en terrasjes.

Vliegen

Vliegen kan het handigste met WizzAir vanaf Eindhoven naar Skopje. De vlucht duurt ongeveer 2 1/2 uur.

Kosten

Reken op ongeveer de volgende kosten:

 • Vlucht: € 250 retour (afhankelijk van de gekozen week en wat je mee wilt nemen)
 • Hotel overnachting: 1 overnachting inclusief ontbijt kost ongeveer € 85
 • Accomodatie: Je kan verblijven in ons gloednieuwe appartement in hartje centrum van Ohrid (zie hier de informatie op www.booking.com ) . Daar zijn 3 grote slaapkamers en 2 badkamers. De kosten daarvan zijn per persoon voor het totale verblijf van 6 nachten: € 210

Uiteraard ben je ook vrij om elders accomodatie te regelen.

 • Begeleiding (bij 3 of 4 deelnemers): € 640, dit is inclusief alle begeleiding, alle vervoer in Macedonië en alle entreekosten van de bezienswaardigheden.
 • Eten en drinken is zeer goedkoop in Macedonië. De kosten zijn een beetje afhankelijk van je eetstijl, maar je kan uitgaan van 1/3 van de kosten in Nederland.
 • Tenslotte: mocht je niet zoveel reiservaring hebben, maak je dan vooral geen zorgen. Ik help je indien gewenst bij alle stappen.

Macedonië

Macedonië is een veilig land, met lage criminaliteit en zeer aardige, behulpzame mensen. De sfeer in Ohrid is ontspannen. Het is een klein, overzichtelijk stadje waar verdwalen onmogelijk is (het ligt aan de rand van een groot meer, dus je kan je altijd oriënteren). De voorzieningen zijn gewoon Westers: goede restaurants met uitstekende kwaliteit eten en drinken, en de mensen spreken, zeker in dergelijke voorzieningen, allemaal voldoende Engels.

De reis

In verband met aansprakelijkheid is het volgende belangrijk om te weten: Ik mag me niet gedragen als een reisbureau omdat ik dat niet ben. Wat ik aanbied, zijn de bijeenkomsten in Macedonië. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor je ziektekostenverzekering en reisverzekering. Je kan dus ook alleen meegaan als je zelf hebt gecheckt of je verzekeringen voldoende dekking bieden voor eventuele vervelende situaties. Uiteraard help ik je waar je vragen hebt.