Ga naar de inhoud
Home » Voorbeelden maatwerk

Voorbeelden maatwerk

Voorbeeld 1: individuele begeleiding bij jouw persoonlijke vraagstuk

Je hebt een vraagstuk waar je al langere tijd eens veel dieper naar wilde kijken. Bijvoorbeeld: “hoe kan ik meer rust ervaren”, “hoe kan ik beter keuzes maken in mijn leven”, “waarom maak ik mijn agenda toch altijd zo vol” of “ik heb het gevoel dat ik niet meer vooruit kom in mijn meditatie en wil een volgende grote stap maken”. Gedurende een week begeleid ik je hier individueel bij. We gaan werken op mooie, inspirerende plekken.

Je kan kiezen uit:

  • 6 dagen 3 uur begeleiding per dag (kosten € 1500 totaal)
  • 4 dagen 3 uur begeleiding per dag (kosten € 1000 totaal)

De kosten zijn inclusief begeleiding en het vervoer en de entreekosten tijdens de individuele sessies

En maak je geen zorgen. Ik help je graag bij het regelen van je vlucht. Verblijven is helemaal gemakkelijk. Je kan in 1 van onze appartementen in Ohrid verblijven als je wilt: TopFloor of TopFloorToo.


Voorbeeld 2: Workshop-op-afstand

Jij en je vriendinnen hebben het er al langer over om eens samen op stap te gaan. Maar jullie willen wel dat de reis, naast ontspanning en plezier, ook extra inhoud heeft. Zo ben je actief bezig, een combinatie van cultuur en spiritualiteit en heb je de hele week voldoende gespreksstof met elkaar. Ik lever jullie een pakket op papier met inspirerende, uitnodigende opdrachten. Je kan kiezen voor een pakket met meditatie of een pakket met intuïtieve opdrachten. Jullie gaan zelf op pad naar de plekken van jullie workshop-op-afstand en doen daar de verschillende challenges. Een paar keer per week hebben we online contact, kan je je vragen stellen en je ervaringen delen.

Je kan kiezen uit:

  • 3 uur online begeleiding per persoon (kosten € 180 totaal per persoon)
  • 5 uur online begeleiding per persoon ( kosten € 275 totaal per persoon)
  • 5 keer anderhalf uur online groepsbegeleiding waarbij we de ervaringen van jullie groepje bespreken (kosten € 500 totaal)

De kosten voor het pakket zijn € 95 per persoon

En maak je geen zorgen. Ik help je graag bij het regelen van je vlucht. Verblijven is helemaal gemakkelijk. Je kan in 1 van onze appartementen in Ohrid verblijven als je wilt: TopFloor of TopFloorToo.